Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Twink Twink


^ Tanda tangan rare (tetiba)

ASSALAMMUALAIKUM GAIS


Cakap Subhanallah cepat! Ha comey

Okay so basically skrg ni nak share pasal the new phase of my life :)
NEW PHASE?  NEW???? LIMAH NAK KAWEN DAH KE

Relax okay (padahal takde sape gelabah) New phase dekat sini nak highlight kat korg yg im officially a mahasiswi :> tepok tangan kett, Alhamduillah rezeki.

Cyberjaya University College of Medical Sciences
UIHH PRIVATE KE TU?
ORANG KAYA BOLEH LE (ni aku plg nyampah)
KAU TAKDPT IPTA KE?

First of all, yes its ipts. Dari awal tahun form 5 lagi dah plan ngan mama babah lagi nak sambung mbbs kat sini . Alhamdulillah dapat. Walaupun ipts, bukan semua dpt masuk. Ada interview lisan bertulis quiz bagai KAH. Babah happy dgr aku dpt masuk sini. Kalau mama ada lagi pun im sure she's happy too :)

Oh ya, Ipta. Aku dapat asasi sains hayat dekat universiti malaysia sarawak. Mmg ipta second choice pun kalau x dpt cucms. Dulu mintak unimas sbb nak feel oversea naik flight (babah tak bagi study oversea sobs) lagipun idola saya study kat sana dulu huhu.

So kita sambung pasal cucms. Enrollment date haritu tak silap 7/5/15 so plus minus dlm 2 bulan lebih aku disana bersama sahabat2 baru menharungi onar duri rintangan lautan api pasifik dah takyah nak hiperbola sangat. Best la :) everything. Islamik vibe dia kat sini mmg masyuk even roomate aku pun hafaz Al Quran :') sukasuka, Oh cumanya kat sini asrama dia called vl, hotspot denggi and yeah aku dah kena 7 hari kat hospital ampang pastu tup tup dari hospital balik cyber amek final exam physics. Nanges ( doakan aku lulus gais)

Dah. Tu je la takat ni, malas nak tulis panjang lagipun bukannya ada org baca. Nanti aku gak yg baca balik sengih2 balik kakakka so ss (syok sendiri)



So she's one of my new friend, sama rumah sama class perangai pun lebih kurang sama tapi dia sopan sikit kut. Sikit je la. Siti sofiani zakaria. Panggil opie je, kalau malas panggil p pastu sambung pqrstuv sampai z. Ramai lagi kawan baru ni senanye tapi dah jumpa muka dia je dlm phone so kenalkan dia je la dulu, yg lain nanti ya jgn merajuk alolo :*



Nak gambar lagi? Takleh aku dah ngantuk. Wassalam