Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


halima3h

Tahu tak kenapa aku taknak delete blog ni? Walhal ramai org yg dah tak kuasa nak layan blog.
 
 
Sebab blog ni mama yg buatkan :) link blog tu pun mama yg cadangkan.
 
Kenapa halima3h?
 
Sebab ada 3h yg bermakna dalam hidup kami
-Hasrina
-Halima
-Hanna
 
Sejak bayi. Aku dibesarkan 100% oleh mama. Babah dok jauh. Kerja. Babah bagi nafkah okay :). Bila babah free dia balik. Aku tak kisah. Sbb aku mmg rapat dgn mama. Sorang.
 
Lepastu masa aku dah darjah 5, mama ckp nanti bila aku dah masuk asrama sure dia sunyi. So we've decided to have a new kiddo. Alhamdulillah Allah gave us the precious little Hanna Khaira.
 
Dan hidup kami 3h pun bahagia. Bersama.
 
 
Aku teringat. Masa ambil result pmr-dapat 7a2b and aku menangis seharian
 
then mama pujuk
 
"Halima, janganla nangis lagi. Bukannya mama mati pun, mama kat sini lagi. Jangan sedih2 mama bangga dgn anak mama. Babah pun bangga"
 
:')
 
ZRAPPP.
Aku mula sedar & berhenti menangis.
 
 
Walaupun sekarang mama dah kat sana. Aku akan terus cuba.
untuk jadi lebih matang dan berdikari.
Jaga amanah yg mama dah pesan
Jaga hanna khaira sebaik mungkin.
 
Aku rindu H lagi satu.
ketua H
Hasrina Kasiran, Al-Fatihah
 
 
I love you so much mama. So much :)