Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Owl ku sayang

 
Kawan,
 
Nanti masa aku jatuh, kau sudi tak nak angkat aku?
Eh, jgn jwb sekarang. Nanti masa aku jatuh ok?
Aku tunggu..
 
 
-
-
-
Rindu?
Siapa yg tak.
Kau tak berubah. Aku je. Mmg aku je yg selalu berubah.
Tapi kadang kadang jgnla ignore aku, pandang buat tak layan. Sehari dua aku boleh tahan, tapi kalau dah nak masuk sebulan?
 
Aku nak tegur kau,
Tp aku rasa lebih baik diam.
Aku lg selesa tak terlalu rapat dgn org yg aku syg, harap faham.
Nanti, dengan izin Allah, kalau kita dah baik balik, aku tak nak tanya langsung cemna kita boleh gaduh lah, salah siapa lah.
Kita lupakan & buang, boleh?
 
Aku tak rasa aku 'terlampau sensitive'
Sebab aku tau, semua org kalau ada kat tempat aku pun mesti down & depressed.
 
cuma tu ah.
satu aku mintak, jgn letak aku kat hati kau.
jgn pernah.
 
sebab.. Hati tu sifat dia berbolak balik.
letak aku kat doa boleh?
Nanti inshaAllah sampai kat Allah :)
 
For the sake of Allah, I do love you so much
 
Tahun terakhir ni takmo ah cemni. Kena sayang menyayangi dah last niiiii.... Eh eh ?
 
Moga Allah Redha ~