Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


CNY

ASSALAMMUALAIKUM earthlings!
So Alhamdulillah, Its already 2014 even though dah nak masuk bulan 2 but hey, Its a grand new year gak ok.
 
Motif (ayat nina)
 
Banyak benda yg berubah dlm masa 2013- 2014 and Alhamdulillah things become better. Tahun ni dan seterusnya aku nak didik sabar dalam diri. Moga istiqamah lah, amin.
 
Tahun ni tahun periksa. Spm - menentukan masa depan katanya. Ye lah, kalau dekat Malaysia ni mmg semua pekerjaan dierang pandang Spm. Jadi, kena lah score baik punya baru peluang pekerjaan mantaps.
 
At the same time, tajdid niat dulu. Belajar semata mata nak good results buat pa. Belajar ni sbb nak pelajari ilmu Allah, ha baru barakah. Kalau nak compare ilmu kita ni ngan ilmu Allah, peh mcm satu batu halus dekat padang pasir yg luaaaaaaas beno tu. So jgn riak takbur sombong dan hal hal yang berkaitan dengannya.
 
aku kan. Senonye rindu zaman form 2 dolu.
Di mana batch aku sume kaki blog, setiap kali minggu balik kg wajibul ghunnah mesti update blog. Betul la, kenangan kat sekolah ni banyak sgt. Ah tak boleh nak list kan dah. Thinking of those moments made me teary. Ramai dah pindah,takde. Takpe, kita doa supaya Allah showers us with His blessing InsyaAllah. No words can describe how much I thanked Him.. Shayang Korangssss.
 
peh karangan.
 
ieyma, kyna sol. Buddyz forever tau. Og dah selesa ngan engkorang sampai nak nangis pun cari bahu engkorang, tak kesah lah sape junior sape senior. Tahniah 9As. Tahniah dpt sbp tapi tak pergi. Pandai korang buat pilihan. Og tau kalau korg pergi nnti mesti rindu tak boleh tahan kat og kan? Kahkah apakah. Baiklah sebelum meraban lagi I'm out.
 
Bye sume. Doakan kita dpt jadi dentist satu hari nanti, In Sha Allah.
Ni adik kita yg paling kita sayaaaaaang. Ni masa dia setahun . Comelkannnnnnnnnnnn, ikut akak lah :)