Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Hati

Bismillah 

Amal. Amalin. Mal. Malaina. Malaria. Molecule
Banyak gelaran aku panggil dia. Salah seorang sahabat yg penyabar aku pernah ada.
Amal amal. Aku harap kau tak kembang klu kau baca :)

Okay so yeah. A true friend.
Almost everyone in this world hv their own bff. The one who could lend their shoulders on & the one who could lend you a sympathtehic ear and could cheer you up whenever you feel sad or depressed.

Same goes to me. Walaupun kitorang pernah gaduh besaqq punya but then we'll tend to lupakan & mintak maaf.
Sebab rasa lain mcm bila tak bertegur. Bergossip. Belajar sesama cehh ( yg last tu yok yok oh je)

Dia sama mcm humairah :) baik sgt sgt sgt dan sgt.
Walaupun mulut dia lebih laser & direct lol. Tahun dpn kita sedorm ye cik mal. I am so happy & harap2 kita sekelas lah ye. Nanti U pun sama sume nak sama jgn somi pon nnti same (nauzubillah)

Meh aku nak nyanyi sikit.
You're a true friend
You're here till the end
You push me aside when something aint right
Talk with me now and into the night
Till its all right again.
Youre a true friend...............

Diharapkan agr ukhwah kita berpanjangan & jgn sesekali lupakan aku bila kau dah beranak pinak nnti (mcm org nak kawen lak)

Eh kitorang mmg suka bab munaqahat ni hahahahahahhaha k. Next year. Tak sampai dominggu lagi kita dah f5 Amal. Spm. 17,
sekejap je kan? Well Alwaktu kal saif.

Semoga kita semua dpt bahagiakan ibu bapa kita ;)

Tq for everything bebeh. Friendship last forever eh? Allahuma Amin

p/s : f3 goodluck uols khamis ni. Ah korang hebat, tawakal ok dont worry,  cayalah :-)