Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Jasmine

Hai bloggers :*

Rasa mcm dah lama tak update blog wakaka poyo padahal baru last week hupdate. Aku tak suka post last week sbb mcm emosi sgt. Everything settled Alhamdulillah

So yesterday i've met my bebis at Jj. First time h/o dgn Sharodz setelah 4 tahun bersama. Thanks Ikoi jd peneman setia kita. Catching Fire is way better than The Hunger Game,  and now I can't wait for Mocking Jay. Sumpah Katniss awesome gila. Finnick pun, ah suka suka. Thanks Averroes & Shy, we had a wonderful moments together x! Love and eternity


My Shy. Shy stands for syer halima & yana. Ukhuwah ni makin rapat dari form 3 akhir thn sampai bila2 InsyaAllah. Syer yg tak tgk hunger games pon tetiba boleh jd peminat tegar wakaka sorry menghasut. Syer dgn Diyy nak jadi engineer. Aku? Say no ah . I prefer to become a jobless girl rather than jadi engineer even tough mak ngan ayah engineer. Let say, aku tak minat so tak boleh dipaksa. Belaja phy addmath pun kena ada cikgu keliling baru boleh paham. I love biology, with all my heart, InsyaAllah. acehwah.

Happy, Happy, Happy
Thank you Allah for lending me precious friends that could cheer me up. "Good friends are like gems" yeah and that's totally true!