Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Snow White

Assalammualaikum people.
Hahahahaha yeye je excited. Post ke2 harini. Baru edit le katakan haks haks eeehhhhhhhhh.

Doctor, Actor,Lawyer or Singer?
I choose a Teacher instead. Why? Everybody hv their own ambition. Well, dlm krgn bm yg 350 hari tu instead of cita-cita aku tulis aspirasi. Exam? Hahaha okay its over. Tapikan. Itu  baru exam sekolah. Exam yg Allah kasi tu lagi. Result bagus exam? Menjamin ke result dekat mizan nanti?


Sendiri tak faham kenapa aku miang lately ni. Meningkat remaja well. Penangan novel SSID adik dorm ah ni. Zatul!!!!!!!. Okay. Menggatal pun tak boleh over. Zina mata, hati nanti dosa ayokk! Tak nak ckp pasal jodoh nnti aku tak boleh stop senyum hahahahaha apa ni im not like this! believe me ! 

Diyana kat Kuching Syer kat kelantan Halima kat rumah yeayyyyyy big claps to me and again mengarut.
Mama tak jadik operation mata next week. Doktor tangguh next month. Nak mama baca essay bi exam harituuuu. Harap masa tu mama boleh nmpk. Pray for her. My lovely mom (;

edisi throwback 2011:-
Rindu nina! Fullstop.................................................


 Muka suci masa form two. Sopan habis her her w anis and asma at 2A!
Ana uhibukki hubbun jamma ya ummi (;

Gosok gosok mata, ngantuk! Nite! Lailatun Saidah! Love.