Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Rahsia Allah, siapa yg tahu?

Its 2.01 a.m.
Bismillahirahmanirrahim
Perasaan ni. Sungguh memilukan.
Siapalah aku nak heboh heboh pasal parti yg aku pilih, underage lah katakan? But please, I do have reason for this. Sebab aku teringin nak pemimpin yg berpegang pada ajaran Islam. Bukannya yang jemput psy untuk dijadikan santapan kepada anak remaja. 
Kes elektrik, undi hantu, rasuah and so on. Astaghfirullahalazim.
Sungguh,sebak. Farahin pun rase nak nangis. Jgnlah sebab duit mata dibuta. Tau tak azab kat neraka nanti macam mana? Tau tak maut tu datang bila bila? Bangkit pemimpin bangkit. Sedarlah. Insaflah.
Saya berharap masa pru akan datang dah takde lagi issue tak matang mcm ni. Masa tu saya dah boleh mengundi and for sure, I will choose the best for the sake of Malaysian life. Hidup Pakatan Rakyat!
Kak Nurul Izzah, tahniah (:
Kak Maizan ckp takpe. Jgn sedih sedih. Memang susah pun kalau Islam nak ditegakkan, tgk macam zaman Rasulullah dulu. Doa tu senjata mukmin tau (:
Saya berharap agar semua warga Malaysia bangun, buka mata, lihat. Bukan sekadar tgk tv3 beli utusan malaysia... Internet ada :)
Semoga Allah Redha. Wallahualam.

Buat mama,b3k,ikoi,pain,aina,encha,k maizan, k zea, ikhwan,ustaz fakhrul,izzati and her family and the whole pakatan rakyat:

Kita tak kalah, kita belum menang dan percayalah yang kita akan menang,Allahuma Ameen.