Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


A Must!

Its 00:39 AM
Assalammualaikum
Santapan penghulu gulai haruan,
Bersama sambal enak rasanya, ehh? 
Ini antara pantun yg aku jual hari tu. Rindunya nak berlatih dekat 
library sch, asrama. Yg plg best dekat dpn dorm kesayangan aku haa jadi port bdk2 ni berlatih and tidur kat lantai. Sekali pandang dah mcm dekat perlarian je haha how I miss the moments we put our effort high and tawakal to Allah.

Ish apo ceghita pantun pulok. Haa tu lasagnya made by my omma. Scrumptious beby rugi tak rasa. Nak resepi mohon rujuk internet.

Mohon para wanita jadikan foto di atas ini sbg sumber rujukan. Kalau isteri keluar rumah tak tutup aurat nnti suami yg bertambah dosa. Kalau anak of coz lah parents. Sayang dorang kan? So? Ahaa pandai.


Actually yg ini paling aku takut. Sebagai renungan buat para Daie di luar sana.

Contoh pakaian yg sesuai:-


Heliza Helmi :)
'
'
'
'
'
'
'
'

Halima Abdiweli

Bukan mencari publisiti. Tapi ok la pakaian cemni her her