Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Midnight story

Uhmm Salamualaik people *o*

Its 1.46 in the morning and rock on babeh. I will never sleep before 2 :p

Folio Haji finished. Semakin tinggi rasa cinta aku dekat Islam :*Bila aku search kat google pasal haji, umrah, saie and so on.Surely i will remember by father. Masa aku pergi umrah waktu 6 tahun. Walaupun aku masih belum mumaiyiz masa tu. Allahu, aku rindu.

 
Asma w yana sayang :*

Bulan empat ni asma comel will perform her umrah. I wish that Allah will save her and her family on their way to the city of peace, Allahuma Ameen.

How I miss my girls :* Ahad ni kita jumpa okay sayang sayang sekalian. To be with all of you in the darkness are far better than being alone in the light. Tadi nino dah ngaku dia rindu kita. Amal pulak sehari tak chat tak sah ehem ehem. 

K Chaaaaaaa \(^_^)/ Rindu nak rapat rapat lagi. Senior yg paling best and akak dorm yg paling havoc. Kachalimah hewhew.

Once you lay your finger to them, you'll be facing me