Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Adios


Sye. SHY will never ever ever forget you. Jgn lupa k member whatsapp. Jaga diri baik baik kat Sembrong.

Ateh. Macam org gila aku nangis bila dpt tau kau pindah. Non stop kot. Dah tak dapat nak dibendung kesedihan aku tau acehhh. Mana tak nya. Dari form one kot kita rapat. QilaYus lah TikaMusbah lah. Time form one biase le gedik gedik. Kau org first yg amek aku bherp time form one. Time form 2 bebalik main letter. Naik form three dah malas. Org first yg wish tiap kali birthday aku. Karang mesti ada wish wish comel atas meja aku. Bherp sayang kan. Ateh sumpah aku terasa kehilangan kau. Atehh..... Take care beby kat samura. Dont forget your halima the comels x x

Hannah, sape lagi nak menggedik dgn aku time taekwando. Pergi test naik belt sama sama. Gan gan sama sama. Org yg selalu kasi aku semangat time aku down. Hannah, I miss ya! Jaga diri baik baik k comel :'D

This two baboons. My bherp sayang tinggal dua heko. Tu pun sorang outsider. Halima loves both of you, Halima loves all her friends :-)

There's two hardest words to say, Hello for the first and Goodbye for the last.