Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Keep Calm


Assalammualaikum.

Salam Aidiladha, it's not too late right? Takbir pun tiga hari tiga malam. Sunat kalau menyambut Hari Raya Aidiladha lebih meriah drpd Aidilfitri. Malaysia dah terbalik. Ayah aku pun pelik. Aku pun tk de feeling sambut. Tak kesah laa.


My lovely friend, Anis Amirah.

Sorry aku lambat tahu psl ni. Aku dpt tahu pn dari marina. Allah tau kau kuat. That's why Allah uji kau sebab Dia tau kau mampu. Ingat, Allah takkan uji hambaNya melebihi kemampuan hambaNya tersebut. Sorry tk dpt nak call or tengok kau. Aku tgk tweet Nana ckp kau asik nangis tu pn aku dah risau. Aku risau Anis. Aku sgt risau. Aku harap kau dapat banyakkan bersabar. Banyakkan berdoa supaya roh ayah kau tenang. Al- Fatihah.