Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Alangkah..

Assalammualaikum.
shhhhhhhhoooo sweeet.

Sweet kan. Sorang ayu sorang gentle. Entah bila lee aku nak habis sekolah ni.k,ngarut.

Aku tknak pn buat post sbenanye tp disebabkan ramai dah buat post. So aku pn buat jelah. Semalam, sekolah aku ada Laporan Adab. Yess, mak aku org first yg dtg. Respon mak aku tengok slip tu mcm dah dijangkakan. Sebab mak aku dah check awal-awal kat SAPS.

Cikgu: Anak puan ni okay, dia aktif dlm kelas. Dia takde pn buat hal.
Mak : Kalau okay cikgu takde maknenye Sejarah macam ni.
Cikgu: Halima, Sejarah ni kena bnyk membaca.
Mak: Dia ni malas cikgu.. dkt rumah tu balik balik koreaaaa je.

Sedih. Pg pg lagi dah kena marah. Salah aku jugak baca last-last minute. Overall Mak takde lah marah sgt sebab kira peratus dengan markah meningkat dari ujian 1. Tapi sejarah tu je lah kan. Kelas aku pn takde yg 'A' Sej pertengahan tahun ni. Memang teruk pn. Kesian cikgu, kesian lg aku. Hmmm..............

Lagi satu. Summaiyah kalah gedebushh -------------> num 4. Bertambah sedihle aku bila dpt thu kena duduk Blok F. Kenapa mesti ? Ah PMR aku nak buat betul-2. Pastu pindah, InsyaAllah. Tknak aku ddk situ lg. Bye   Amal ckp nk dtg rmh nak ajar aku Sc.