Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


ERRRR

Heyya World ;)

Seriously tengok atas tu. Makhluk Allah tu nak sedarkan orang ke whatever kot. But "kbai" is better than harsh word right? Allah tak marah kita kalau singkatkan perkataan tapi Allah marah kita kalau mencarut. Dah tak kenal orang tu tetiba nak mem-bitch kan org pulok. Hoihoii cantiknya bahasa anda. Siapa cikgu sekolah kau tu tak ajar ape? Tak kesah lah kau tu org bandar ke hape ke but please respect others. Ini bukan mengaibkan tapi ini menyedarkan. Lagi bagus kalau kau baca post aku ni. Think positive dear, You're a Muslim than act like it should be.

"Sebelum nak perli sila fikir balik semula. Gunakan perkataan 

yg selamat sebelum anda di simbahi baldi . Selamat Tinggal."