Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Pheww


Please understand -.-

What a tiring week :/ Tapi best sbb ada Cluster Day terasa bangga pulak sekolah dkt situ. Kalau setiap hari ada cluster day kan bagus tk pyh susah-susah nak belajar, Kmelampau. Belajar tak susah mane pon cuma niat dalam hati tu je, Ikhlas ke tak nak belajar :) 


Oh Cluster day , Main idea buat post ni nak cerita pasal cluster day tapi rase mcm mls pulak.k whatever -..- Tadi test Taekwando oh best naik belt. Tapi sir ckp maybe sir dah tak ajr Sharodz lagi, tukar dgn sir lain. Oh nooooo. Kitaorg dah biasa dgn sir, jadi silalah paham. Rase bersalah pulak selama ni selalu tak dtg kelas. Sumpah rase sebak bila sir ckp mcm tu kan tadi hana? 

Ok kaki mmg lenguh setelah seminggu digunakan utk practise kawad and taekwando. Kawad rmh Summayah number 2 ye ^__^

#Di dalam kelembutan tetap ada ketegasan -Dedikasi Indonesia
Oh, lupa nak terangkan. Halima tu maksudnya Yang LEMAH-LEMBUT. Sekian :]