Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Nostalgia


//K.Sumpaaah suka gambar ni. Gigirl , gituu. Thanks Siwon (;\\

Jumaat haritu ade Program Mercu Kecemerlangan PMR. Mmg best ah dktr tu ceramah , tp aku tertido . Eleeeh, skejap je pungs. Haha, dah angin sepoi sepoi bahasa kan waktu tu :p

Pastu dari Jumaat haritu smpai harini, pagi tadi lps Solat Subuh, terus study Science. Kahkahkah sekejap je weh. Lepastu aku online. Yang online tu pon sape ntah. So aku tido balik (;

Weeeeh. dah ramai sgt yg ckp aku berubah. Pendiam katanya. Aku rasa tk. Tp mcm ye. Tp mcm, ehh entahlah. Suke hati ahh kan nak diam ke tak. Kalau kot kot aku lalu tak tegur tu bukan sbb aku sombg, tp aku malass. Semua benda aku malas kan, entah bile entah nak rajin. PMR lg lapan bulan wooi. 

Asma ckp "ksian kau halima dah kena jangkitan aku". Haha,best ape jd pendiam ;>

*antara bukti bukti yg kukuh

Haha, thanks yamang tag aku gambar kau dengan eyelashes original kau tu. Mmg comel okay (;
Okayy dah. Nak smbg hw Math. Ratenahh Sari si ajk Math tu dah memekak suroh siapkn hw. Kboiyee :*


aku pon belum aida, ho-ho =..=