Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Dream High 2

Annyeong & Assalammualaikum (;

Oh maii aku boleh terlupa Dream High 2 dah keluar. Hee. PMR lg 8 bulan wooi. Ni semua diyana punye keje menghasut. Takpe, kita tgk skjp je kan, diyana (; Thanks info

Boleh bayangkan tab aku skrg tunggu pakcik youtube yg lembap tu ?


Okayy Jiyeon memang cantik dalam Dream High 2 tu. Ahh dia kat mana-mane pun cantik #jelly


See. Cantik kan jiyeon ? Nado Lovey Lovey Dovey oooo.
Kdah, jangan tanye homework aku dah siap ke beluum. Sorry ckgu, mlm ni wktu prep sy buat :*