Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Upin Ipin


H E L L O (:

Sah aku takde keje. Ni post ke-2 harini. Org lain sebok buat hw , aku je tk seda seda. Haha, tk lawak. Adek aku manjang tgk Upin Ipin. Aku pon dh terhasut. UpinIpin Best :D 
Hanaaaaaaaaa , Ingat tk kau pena kasi aku batch UpinIpin waktu form 1 doluu. Anis pon dpt kot kalau tk silap. Aku simpan lg tau smpai sekarang. Well aku kan pndai jage barang *lempang*
Tadi aku call ain, mule mule dy ingat aku wawa. Adek dy ingat aku dayah. Ayah dy ingat aku dania. Hello , ini Halima, haha. Best kenakan budak tu tadi. Pastu aku call hana pakai tepon rmh, ingat nk kenakan dy. Tapi dy kenal suare aku lah pulakkan. Hana cakap maybe dy jahit line blueees tu kot

Aku call mai, tapi dy tk angkat. Anis,wawa & nad pon same. Pastu aku call asma, dy mmg dah beli tudong kat koop haritu. Aku call Tasha, dy ckp dy taknak. Pastu dy jerijerit mintak hadiah, #esk befday dia. Aku call    k.Qila, aku denga suare org lain. Aku nak call Intan tapi aku teringat dy mmg dah jahit line biru tu. Pastu aku call fatima, borak borak psl Kpop. Pastu aku call mus, bincang psl bahas. Esk aku pergi rmh Izzati, seharian aku takde kat rumah. Dont miss me k #perasaaaan ><'

Ramai kan aku call. Tehee, bosaaan phm tak?

Post aku semenjak duemenjak ni banyak "pastu" kan? Ahaaaaa -,-