Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Tired.

Halluuu Halluuu :D

Okay, kite nak bagi salam lah, Assalammualikum, :D Annyeong juga tidak dilupakan. K. stop mengarut. Ohmmagoshh, lame gilaa kan aku  tak onl. Well, aku kan rajin, nak PMR lah katekan. hihi, Sebnanye mak aku dah bwk laptop gi office, so selame ne meme takde peluang nak on lah.
Tapikan tapikan , tadi waktu kite balik kite nampak notebook hitam atas meja study kite. Kite meloncat loncat bahagie. Haha. Sayang mama :*

K.dah cukup. Aku nak ckp psl minggu ni sbenanye. The worst week ever.
Ahad: Pecahkan cermin Cikja. Terr okay, sebaik cikja tk marah
Isnin: Kene tahan tudung pendek, padahal ramai lg kot yg pendek, cess =,=
#Kena dengar 'ceramah' atau lebih dikenali sebagai perli.
Aku memg tak paham. Tibe tibe datang lepastu tengking. Tak ke gila tu namenye? Kot ye nak tegur pon buatlah cara baik. Pike dengan menjerit tu dapat ape? Nak test vocal ape? Acane boleh terpileh jadi pengawas ha kalau perangai cenggitu?  Cikgu tak nampak ke? Oh tak, depan ckgu kenelee cover kan. 
Sorry, siapa mkn cili terasa oren. Tapi memg aku beng*ng gil* ah haritu.
Selasa: Jatuh katil. pdn muka hang --'
Rabu: Aku buat orang menangis. Aku mntak maap weh. aku just nak kau control suare, jgn jerit kuat sgt. Telinga aku binget. Aku mmg tak gemar org jerit# ni.Tak sangke lah pulak kau sampai nangis kan. Aku mintak maap. Tapi kte org dah okay sekarang :D #peace.
Khamis: Aku kena tengking. Haa tu balasannye. Tapi ni org lain yg tengking aku. Setiap perbuatan mesti ade balasannye kan.BOOOOO 

Hari jumaat takde pape lah pulak kan,Alhamdullilah. Aku dah penat ah. Aku harap sgt naik cuti nanti takde bende cenggini lagi. Aku penat dah. Tolonglah paham,

I am,silly careless and hopeless. But I am a person and I still have feelings. Dont under estimate me

Kan dah kate,BI aku memang macam kel. :p