Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Nanananana

Big Hello :)

Sekarang ni kat kpg, Ijok. Mai dtg mai. :) Oh, aku rindu mai, mysara niezam :D
Haritu mubank Tara menang kan? Aku tk dpt tgk mubank haritu. Takpe allkpop kan ade. Eh,eh sekolah aku cuti seminggu tau. kau ade? Tapi kena ganti lah nanti pfft.
Hobi aku sekarang stalk fb org. Tapi aku tk bukak efbee sendiri. Sakit hati kot tgk timeline haw*w tu. Sesak.
Aku taktau nak tulis ape lg sebnanye. Tapi kan. entah. entah. entah. To, Aimi ape url baru blog kau? Aku lupe daa. And thanks kasi aku gula2 barbie haritu. Plastik dy aku simpan taw. Bangge tk? //tu pon nk kecoh
Oh ye, aku masok audition debat taw. Dan aku sure sure aku tk dpt. Mule2 saje gegatal nk try, pastu bila masuk je bilik GKMP tu amek kau. Sume hebat hebat. Aku kan , aku takot. nak tarik diri boleh tk?
Izzati and Mus. Nanti kita bangkang pihak lawan same-2 ea. Cover aku kalau slh. Cehh over mcm hape=,=

Aku kan. aku kan. aku rindu dekat budak sorang ni 
//Ingat lg tk gmbr ni, thn lps?
Eh asma, tadi kan aku pakai tdg syria yg kau kasi tu. Pastu mak aku ckp cantik, kembang laa ape lagi :) Skarang kte dah tk same kelas. Dorm pon hujung2 even satu aras. Kte pon dh tk rpt sgt. Aku  rindu thn lps. Aku rindu kte 3 serangkai , aku,kau,amal. Memane pegi kte tige. Aku rindu nk lepak dgn intn, nk dgr lwk husna. Aku rindu semua. Sedih kot bepisah. Yana ckp kau ltk gmbr ni //yg kat ats// ni ats meja kau eh. Aku tk smpt nk tgk. Tapi aku bangge:) HAHA. Thanks for everything weh.

Fakta:  Dekat sklh aku nmpk seorg yg ceria, talkative. Tp sbenanye aku tak. Aku seorg yg sensitive dan kuat memendam.Sangat sangat. Mcm kyuhyun xD

Eh, eh Gong Xi Fa Cai ;> 1 Malaysia bro.