Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Bosaaaaan


Tengok tu Kyuhyun peluk Siwon. Rapatnyaa diaorang. //peace (:\\

Ahaaaaaa aku bosan gilloo paham tak. Semalam aku swimming 20 laps, prcaye tk? Siape suro pecaye kan buat 3 pusingan pon dah tercungap cungap. Badan dah bolaaat kene lee exercise :)

Wawaaaa. Aku dah trkena penyakit kau. Bosanyeeeeee. Balik balik facebook. Pastu stalk blog org. Pastu update twitter. Eeeee. Homework? Aaaa ? hewhewww I/Allah malam ni start. 

Aku kan nak jadi insan yg berguna. Dapat 9A PMR, Amin. Pastu Spm Straight A+ , Pastu gi sambung belajar dekat Jordan, amek Medik. Pastu amek Master. Pastu balik Malaysia,buat parents happy. Pastu kawen. Pastu sambung Phd. Pastu balik jadi Dr. Proffessor Halima Abdiweli. Amiiiin :)

Pastu pastu, ade baby, Pastu aku didik anak-2 aku jadi Soleh/Solehah. Tinggi kan impian aku?. Cehh, mcm kau tk kenal aku. Dari kecik lagi aku kuat berangan.
Eh , eh sape tgk crita VanilaCoklat? Suwwit kan?Kaaan? Sukanyaaaaaa ;> Nak husband macamtu, caring :). PMR pon belum dah fikir bukan bukan *lempang*

Kalau aku bosan memang aku akn merapu sebanyak yg mungkin. Thanks sudi layan ape entah yg aku merapu kat sini. Tapi yg psl nak jadi Doktor tu Impian, aku tak pernah buat main pasaltu. Doakan aku berjaya. Aku nak jd Insan berguna :'>

Oh, aku edit blog Minngggggggg
lawa tak? Hewheww jgn puji nanti aku kembang semangkuk :D

Aku tuka header , tapi still ELF yg sejati kan, Super Junior :). Lagu blog pon aku tukaa. Excited nak tengok Dream High 2 punyaa psl. Eh, Kim Soo Hyun still ade tau dlm tu.

And I miss you gals so muchh :]

Especially Intan Nursheela. Kbye