Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Timeline

Aku penat kau paham tak :/


Ughh boleh pengsan aku tengok timeline tu. Alahaai bencinyaa, asal lah tgn aku gatal sgt gi tekan butang sane sini, kan dah ter-publish. Aku sakit hati ah, tak nak aku bukak efbee lagi cenggini. EEE geram nyeee. Kau pon satu, stop pakse pakse orang boleh tak ? Sumpaah aku dah penat. Sabar sabar aku pon ade batasnye. Takyah nak pijak kepala aku kan, aku tak penah marah org nii. Selalu aku pendam jee, kau jgn buat aku benci kau. Sekali aku benci selama lama nye aku benci kangg.


//hidup balek lepas tgk gambar ni. Alahaaai comel nyeeee :*

Tadikan, aku gi beli buku. Pastu time aku balik aku singgah 7e, hajat nk beli epop tapi tk kesampaian. Ye, epop bulan 12 aku tk sempat nk baca lagi, sedih kan ? Tsk Tsk. Tapi as well my mom tak kasi. Takpe ah kte anak mithali. Pastu balek rumah aku bosan. Nak makan tokleh, aku puasa. Eh, kau dah habes puasa ganti ? Aku dahh :D #bangge nii. 
Mood rajin aku pulaak tiba-tiba dtg kan? So aku edit blog Fateh & Asma. Ekcelli asma dah lame suroh aku editkan blog dy, dari pertengahan tahun lagi tapi well aku kan 'rajin' haha. Ateh call aku minggu lepas, aku offer nak edit blog dy. Kan kita dah reti guna blogskin #bajet. HAHA

So this is the new look
aku rase blog ni lagi lawa dari blog aku. Bukan rase lagi dah, MEMANG. Ateh buat post pasal aku. Thanks tehhhh . Terharuu weh ;> I LIKE 
Seperti biasa, Asma jarang online. So, blog dy pon kosong lah takde post.
So, itu diaa. Cantik tak ? Aku difahamkan cursor blog aku ni annoying eh sebab colour dy pudar, sakit mata ehh? Sorry, nanti ada masa aku tukar background ehh? Mian :)

OuhYess Mood aku memang cepat berubah ><'