Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


New Skin

                         Haluu Haluu :D


Cantik tak wajah baru //halima3h ni? Tak cantik sudah. Haha tapi aku tersangatlah puas hati. Mula-2 buat tu mmg pengsan tengok code dy.Tanye Wawa Moshy,aku lepaskan geram kat dy hee :] Tapi tangan ni gatal sangatkan nak guna jugak blogskin#kuno. 
Lot of Thanks to minah perasan Eunji, Izzati Zulfikar sebab tolong mencantikkan blog yang tersedia indah ni #k.bajet. Tak tahu ape aku nak buat kalau takde Zati, #terharu leteww. Tak dilupakan juga Kembar Min (kwangmin&minwoo), Amira Amir + Amira Azman kerana sudi turut serta dalam menjanakan blog eden ini. Anis Amirah pon thanks kasi semangat. Ceh habes semua nama aku sebut ni kang. HAHA. Okay enjoy with my New Skin. AskarPink, trimasss :]

To akak-2 Sharodz, congrates yaww menaikkan gred 9A. Majulah As-Sharifah untuk negara . Next year aku pulak , Wish Me Luck :]