Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


MuBank

Assalammualaikum & annyeong ^^

//Rambut Merah I LIKE^^

Music Bank  Year-End Special tadi serious best gilaaaaaa. Laki aku hot. Maksud aku laki kami kan?(bagi elf lain) HAHA. Sumpaah aku suka Kyuhyun rambut merah. Semalam akak sedara aku ckp yg Siwon tweet dekat twitter dy kyuhyun kale rambut *winkwink. Hensem gilooos. I LIKE ^_______^
Start-2 je f(x), Sulli my unnie ada, alahai comel ;>. Aku nak dy org bawak lagu NU.A.B.O, tapi tu lagu tahun lepas kan T.T. Thanks MinMin inform pasal list MuBank harini, takde ah aku ketinggalan.Aku suka sangat suara Hyorin waktu dy jerit nyanyi lagu Listen. Lagu tu dah le lagu peberett aku. Meremang bulu roma dengar dy jerit. Memang beyonce korea ah hyorin ;>.Pastu aku suka jugaak Yonghwa dgn IU nyanyi lagu Lucky. Seohyun jangan jelous, haha. IU Mmg comel sangat :']
Yang paling lawak time Wonder Boys tu ah. Berdekah aku dgn akak sedara aku tengok MUAHAHAHA. Tak sangka aku Mir akan involve same. Aku rindu MBLAQ T.T

Time SuJu kluar nyanyi lagu Superman jeh akk sedara aku dah jerit. HAHA. Dy minat Donghae, kan K.Ikha? Anis,chill kau ade myungg xD. Aku lagilaa bila nampak Kyuhyun punya rambut merah , cair terus dibuatnyee. Tapi kte org tk dpt nak jerit sgt sbb mak aku dah balik kerja. Nasib baik mak aku tak marah *winkwink sayang mama.

Mir handsome ah tadi, Nak curi boleh Asma? HAHA Kidding lah :']


#Siapa tak tengok MuBank tadi boleh tengok kat sini