Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Maria Elena Is Greek Helen

Assalammualaikum,
Harini nk cerita pasal Maria Elena. hang kenal tk maria elena tu sape ?

It's her. Aku confirm ramai kenal. Seorang idola cantik yg hot lagi menawan. Even people ckp she’s annoying on her video , gediks , or blablabla, sdkit pun tak mnjejaskan rating meletops dia okay , and at least she’s not like
 the other perempuan yg bila ada dpan camera , diaorang mcm

 *tibatiba kena sawan cover-meng-cover. but for her , she’s originally she is 
                     # tiru ayat blogger lain je sbenarnya, takde idea lah kui3 :]


Yang serba peach tu kak Fatin Liyana. Yg ni aku confirm lagi ramai yg kenal. Blogger femes tuu. Suka sangat baca blog dy. Yes yes mereka mmg tersangat lah cantik. Tinggi dy org ni 170 + + woo. Even aku ni je 160cm :/. Tkpe, bersyukur :]

So, disebabkan today is her birthday, So

HAPPY BIRTHDAY SIS MARIA