Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Kyuuu ♥

What, camne aku boleh terlambat ?
Mira bagitau tadi yg skrg bubu♥ , I mean Suju,B1A4,f(x) and Miss A ada kat M'sia sekrg.Sbelum ni pernah dngar dyorg nak dtg tapi tak expect lah pulak harini kan. Oh my =,= sedeh laa. Takpe malamni aku serbu youtube jugak.Sulli kembar aku pon ade jugak hee*perasan*. Nak pegi, sape nak hanta aku pegi MBPJ Stadium? jom?. Berangan. Sampai bila bila pon mama takkan kasi aku pergi. 
Aaah, jeles tgk Nadhirah . Even aku tak kenal sape dy ni tapi jeles, haha.Parents dy kasi pegi even dah last minute. Dah la dy minat Kyu♥. Hard fans elf mmg ramai kat dunia nii. Apetah lagi kyu, dah le hensem. Sangattt. Okay relax, fullstop.
#3. sabar, peace (:
#Kyuhyun buat solo perfomance nanti, aigoo =,= nak tgk live!
He's my one and only #1.bubu (: