Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


GoodbyeBabyGoodbye

Assalammualaikum and annyeong !


// Teringin nak jumpa . Sangat sangat *-*

Uwh, penat sgt harini. Tipu, haha. Mengarut daa. Siapa ada twitter jum fulluw kita. Yg agak-2 kpoppers tu lebih digalakkan lah kan. Tambah kawan lah juum. Macam kita kan SungminKecik ? KyuMin :D

//GoodbyeBabyGoodbye\\ Tak sangka kan sekolah dah nak start. Selasa ni dah kena masuk dah, alahai. Haha. Harini Jumaat terakhir 2011. Esok hari terakhir 2011. Lepastu Say Hello to 2012. Azam aku tahun depan nak dapat 9A PMR. Jyeah, takut sangaat bila fikir balek. And ni last post aku untuk tahun ni lah kot.
Esok aku dah gi KL sampai hari Isnin ade bowling,hari keluarga. Padahal buku tak balut lagi teww. Halima kan, suka sgt buat kerja last minute lepastu kena marah, haha padan muka. //k.mengarut lagi ><'

Aku memang taktau nak tulis ape dah. Hajat memang nak update blog tapi idea dah tokleh nak perah. Better out sebelum aku mengarut entah ape ape lagi. Kbye :*


//Aku nak tengok Dream High 2 Aaaaaa. Tapi boleh ke? Lepas PMR lah alamatnye\\