Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Gegaria Metro

What a tiring day :/

Assalam semua :). Dah lamekan kita tk berjumpa*ayat skema. Haha disebabkan ade org request suro aku update blog, So kte tak nak kecawakan peminat kan *bajet sungguh* Jelly ckplah :p
Okayy daripade aku mengarut baik aku straight forward. Sbenanye harini aku sangat aktif. Ye, pagi tadi lepas Subuh terus on twitter. Pastu gi swimming sampai pkol 9.30 dah mcm kuda belang rupe aku skarang :p.
I LAPP CHUU ♥ ♥ 
Then tengahari tu mama ajak pegi Gegaria Metro. Ajak jiran sekali. 


Kak Yana & Kak As. Waktu ni Nabila tengah naik kuda . Jgn ckp muka dy macamne waktu tu XD

Shaheizy Sam & Mukhsin, name dy bukan mukhsin sbenanye, tp dy blakon cite mukhsin.Hee, aku taktau ape nam dy sbena :p

Dia memang tembam ;p HANNA KHAIRA [:

ULAR XD. Ada Brann ? HAHA. Jadikan gades ini sebagai contoh ye tuan puan ;p

Dah penat penat jalan tu kte orang singgah Tanjung Putri, mkn malam terus. Kat sane mama ade tanye,'Malam ni nak ke pegi concert tu? Kalau nk mama hanta, gi ngan jiran kita teww'. Err pelik jugak lahh kan tetiba mama tanye soklan macamtu, Mama ckp yg ni free boleh pegi, tapi yg korea tu, noo =,=. Haha, well peluang  keemasan jangan ditolak XD
CAUTION: Anda dilarang meniru adegan tersebut. Sorry ustazah, saya bukan pelajar terbaik :) Ni first & last kud gi concert sebegitu rupa . Nak jumpa Kak Najwa je sbenanye ^^

OTW pergi.
Me: Ma, asl ramai sgt yg pegi nii. hokoloh artis je kudd bukannye ape sangat 
Mama: Yg kau pegi tu apesal ?Kau tau tak Anuar Zain nyanyi 3 lagu je dah 25 000 hinggit? Ni live punya  
           mesti sume dtg
Me: Pehh, kaya tuu. mcm tu halima nyanyi 1 lagu dpt bape hinggit agk2 ?
Mama: Buang tebiat ape. Kalau kau nyanyi orang saman adelee. Buat pecah gegendang telinga orang.
Me: Muehehehehe =,=
p/s: Hormat ibu bapa yee anak anak :'>
Kak Najwa kitee. Suare dy mmg ohhsemm. Well akak syg aku kan , :]
Ramai lagi artis yg dtg. Didie Alias, Along , Enot, Anuar Zain, Black. Ramai lgy , malas nk senarai, Tapi aku pegi sampai part Anuar Zain je, pastu balek. Tk sanggup eden redah hujan lebat tuu. 
OTW Balik. Jalan kaki dari Dataran 1 Malaysia. Exercise memalam butee mmg best (Y)
Dah leteww. Jam tepat pkol 1 mlm. Korang tau tak tido lewat dr pkol 10 mlm akn menyebabkan tumbesaran kte terbantut? Patutle aku tebantot selame nii =,=.
Wahai Tinggi, meningkatlah dikau ! Jelly tengok twinny aku yg semakin tonjang .

Night,Sweetdream^___________^