Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Dream

Semalam kan , aku kan mimpi best.


Aaaaa, nak mimpi mcm semala lagi boleh tak ? Haha, Aku mimpi indah tau semalam. *bukan mimpi indah yg mcm lelaki tu* . Tapi aku tak nak ah cite pasal mimpi smalam. Aku malu tapi mahu harhar.
Aku nak cite mimpi semalam punya semalam. Paham tak? Mimpi yang ni pon daebak. Aku mimpi aku pegi camp . Pastu kat camp tu ade SuJu, 2PM, Infinite, Miss A,. Ade dua bahagian, lelaki & perempuan. Aku rapat dengan Suzy&Min. Pastu aku mimpi yg aku dgn Kyu bestfriend. Pegi mane2 kte org berdua. Dy anggap aku mcm kwn baik tapi aku dlm diam suka dy #cehh. Siapa yg suka buat fanfic tu boleh amek idea ni ehh? tapi jgn lupe credit kat aku MUEHEHE. Okayy sambung cerita.
Dalam mimpi tu aku nampak hana. Dalam mimpi aku ni dia rpt dgn Donghae.Agk kemushkilan disitu. Alah tapi takpe EunHae kembau. Same je.Aku tak tau acane hana boleh ade dlm mimpi ni. Dia je yg aku kenal ade kat situ yg len sume muke tembok aku tak knl. Haha semalam aku call hana ckp aku mimpi dy,bangge hana,haha Pastu pastu hana jeles aku rapat dgn kyuhyun. Sbb dy pon suka kat kyuhyun. Kyuhyun tau hana suka kat dy, dy layan hana. Pastu aku dengan kyuhyun dah tak rpt sangat. Kyuhyun perasan kte org semakin renggang. Aku sedih, aku rapat dengan donghae. Pastu kyuhyun jeles aaaaaaaaaaaaaaa. Dy datang nak confess tapi aku buat-2 tak dengar, konon merajuk. Pastu aku memang tak puas hati sebab............................................................... Mak aku suroh bangun Solat Subuh
Tsk Tsk kalau mak aku lambat siket je mesti aku dah dengar luahan hati kyuhyun kat aku. Aaaaaa. Semalam aku harap sangat mimpi tu sambung balik, tapi tak T.T. Semalam aku mimpi aku hampir kawen dengan org lain. Tapi takpe, aku suka orang tu. Suka sangat... Muahahahaha Curang :D
Harini agak agak mimpi tu datang balek tak? Aku nak sgt dengar ayat-2 Kyuhyun confess. To ELF yg lain, Mian :D. Aku sgt bahagia dgn laki aku.

Aku baru tuka background + header. Background kalini agk gelap sebab cursor aku cerah, so lepasni takde ah sakit mata lagi kan. Credit to Unnie Nana

Lagu Oppa Oppa best sgt. Akk sedara aku gilakan lagu ni.Kalau kte org jumpa mesti dance lagu ni. Haha xD