Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Camping

Assalammualaikum, Hello, Hai, Annyeong, ape lagi ? :)

Esk aku pegi camping dekat Selangor.Ye tak lwk pon. Ni first time kut kena pegi camp waktu cuti. Alahai,malas lah. Mak aku ckp cuti ni jgn buang mase mghadap laptop je. Nasib baik Izzati ikot skali kalau tak habes ah aku sorg2 kat sane. Wawa dah gelakkan aku bile aku bgtau yg aku kne gi camping >.<. 

Takpelah , at least aku takdelah buang mase mghadap laptop sepanjang mase #poyo. Haha nanti mesti aku rindu nk kacau Miraman kan. Setiap kali dy online aku kacau, tanye ini itu, kesian dy, haha. Nanti aku mesti rindu nak tweet #3 hari je pungs, poyo je lebeh.Jgn rindu aku tau :'>
Dah lee, aku tak kuase nk mengarut ape lg ni, nk sambung WGM , Khuntoria couple #kuno. Oh ye, thanks Tka ajr aku and bagitau  psl wgm, LeeTeuk yg ade Shinee tu , I Loikee ^^.