Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Camping #2


Salam Satu Malaysia :D

Harini kalau boleh aku nak senyum selebar mungkin :D tapi keyboard tak kasi aku senyum pnjg# Sape yg kat rmh ni nmpklah aku sengeh cam kupang basi ni. 
Camp haritu best gilak. Sumpah best! paling best! gila best! #berape bnyk best daa? HAHA. Rugi woii sape tk pegi. 
First day, registration, then jumpa izzati , jyeah kami berkepit spanjang masa. Pastu bahagi kmpln, kami bpisah, aku dpt kmpln 7. Ckgu suro pileh nama kumpln brdsrkn nama burung so kami pilih Angry Bird :).Mlm tu ada ceramah dari Dr.Fadhilah Kamsah. best gilak! Ni first time kot aku tak menguap.Dr puji tulisan aku cantik woo. Tulisan org yg I/Allah akn berjaya. Haha kembg semangkuk dibuatnye ^^. Dapat kwn baru, Nik and Amira, dyorg asl Selangor. Sporting gilak! pergi memana bekepit 4 org!
Second day jungle tracking & sembelih aym. Tapi aku tk sembelih lahh . Darahh >.<. Yg perempuan cabut bulu aym jeh. Tapi k.yong sembelih. terer ah k. yong!. Kte org Solat Sunat Dhuha kat atas rumput, Solat Zohor dlm hutan and yg plg tak menahan Solat Asar ats Tar. Waktu sujud tu dengar bdk2 lelaki ckp *awww sakit ah, adoii* =00=. Tk khusyuk dibuatnye. Mlm tu ada group presentation. Dlm group mmg aku agk passive ye. Almaklumlah sek perempuan. Tak biasa dgn lelaki ni #poyo. Haha. Tapi dlm dorm aku tersgtlah hyper. Tanye zati, nik & amira. Main gusti gusti pkol 1 mlm. Padahal baru knl tuu. Who cares? aku bwk perangai aku sebenar ^___^.
Last day mmg sedeh gilak. Sbenanye bnyk lg benda nk share ni tapi tgn mls nk type. ini pon dah ckp bnyk aku rase. Tp mmg super best ah kalini punye camping ! Tk dpt ditafsirkan cemana. Yg lelaki tu tk habes# buat lwk lg lg group aku, Ikhwan & Faiq. Gila sape jadi bini dy org haha. 
To kickers '11, sape yg amek PMR next year gud luck jyeah, yg SPM pon same. Aku rindu korg gilaaaaa :'>