Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Miyyo Azman

HAI
12:08 a.m.Alahai bosan. Harini Sharodz cuti. tak actually semalam. Bangge pulakjadi Sharodzian #tetiba. Periksa dah lame habes.Results pon dah lame keluar. Tinggal lg satu paper. Nak tau brape A? Rahsia lah awak. Sorry -,-
Ddok rumah sumpa bosan gile. Hangout? anak dara x elok weyy. So stay je lah kat rumah mnghadap laptop tengok cite korea.Dream High Taecyeon ouhemmjayy hot gillo :'> Asal aku tengok muka Suzy je mesti teringat Anis Amirah. Memang serupa sangat dy org ne weh. Anis jgn kembang.
Samekan?Tapi semestinya Suzy lebih comel, Anis jgn sede taw. Tapi yg ini ikhlas keluar dari naluri hatiku ini. mengarot dehh = ='
Okayy Siape Miyyo Azman tu? Dia ne lahh yg org gelar ken JB Malaysia. Tengok muke dy ni kejap
 Actually aku tak kenal langsong dy ni. Pasal Bieber ni memang aku tak involve lah kan. Ni pon dpt dari blogger kawan adek skolah aku.Thank ye adik bagi maklumat.
Ehem jgn pandang lame2. Dapat dosa kang padan muka! Ahaa
Tu je lah kot.Dah duabelas stengah. Mate dah kuyu. Bye world 

p/s: Selamat Hari Raya AidilAdha :) #beluum lagi