Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Unexpected Incident--'

Assalammualaikum. Harini hari ketiga aku demam.
Ahaaa.Korang pena tak rase malu yg semalu-malunye. Malu yg malu gilegile.Mesti rase nak tumbuk diri sendiri an pas buat benda yg memalukan diri sndiri tu? haiyyaak. Macam ni lah certa dy,
Okayy aku demam. Start dari hari selasa lagi , ta caye tanye .Alin. Actually kte org nak pgi klinik tapi tak jadi sbb dy dah sihat, so aku tahan je laa. Sampai rabu malam tu , time latihan taekwando aku dah rase nak pitam*eceyh* tapi serious pening kepale.Esok petang tu pulak mmg bdn ak dah panas sgt, kalini ta caye tanye Bdk dorm. Dy org yg suro ak call mama nak balek sebab dah panas sgt.
Pastu time sbelom nak masok surau terjumpe ex kw. Farahin rase dahi ak dah panas sgt , so dy yg volunteer nak teman ak jumpe ex kw kat dpn dwn mkn. So jumpe je lah dengan harapan dapat balik.
Unsangkareble gilee. ckgu mara sbb tak bg tawu awl2. Ckgu tengking sampai satu blog G kluar dorm. Semua yg lalu dpn dwn mkn pndg aku. Aku ta tahan lg so ak nanges. hee *crybaby*. Yelah cube bygkan kau tengah demam panas pastu orang tengking kau depan orang ramai. Sakit hati tak? Mesti malu gilekan?
So lepas ckgu nmpk ak nanges dy slowdown suare sket pastu dy hantar pegi klinik mlm uh.
Then mase ak msok surau tu ramai tanye *halima asl ckgu pggl kaw, kaw buat salah ae? kaw kene denda ke*peh lagi nyirap ak dengar benda tu sume --'.Weyy korg aku demam la!
Malam tu Amal teman ak gi kilinik. Doktor plk sporting gle,
Doktor Sporting : Awakk nak mc tak?
Ak: Sengih. Eh mestilah doktor, sape yg tanak.
Doktor sporting: Berape hari awk nak ?
Ak:  2 cukup lah doktor.
Pastu doktor snyum dy ckp *haii bdk bdk zaman skrg nii asek nk beraye je* hihi pastu doktor bagi yeay. Happy terus tak demam. Then kluar je klinik
Cikgu: awk dpt mc tak ?
Ak: Opcos le dpt ckgu.
Cikgu: awk mntak ke mmg dapat ?
Ak: hihi saye mntak 2 hari je ckgu.
Cikgu: Asal tak mntak 3 hari je?
Ak: Sekola kan tinggal lagi 2 hari je. pastu dah sabtu , Ahad saye blklah asrama.
Ckgu senyum pastu geleng kpale. Amal tak puas hati sbab ak dpat blek. kah kah. Pastu mama sampai. Then tros balik rumah. Sampai rmh baru ak sedar ubat ngn mc tetinggal kat kete ckgu. haii nyanyuk betol minah sorg ni. So mkn jela panadol kat rmh tu. So skrg ni ak just bersin 24 jam je. panas pon dah kurg.
Ape ape pon ak still malu sbb nanges dpn org ramai. Malu giloooooo :'(
Conclusion : Think before doing something
*Qamarinatengs buat post tu. Hihi terharu ^^.Ak tak kesa la psl bnde tu lgpon kte da baik kn skrg :)
Okayy nie ak balas gamba yg kaw bg tuu ^_________^