Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


R A Y A ;D

Assalammualaikum :) Yeah sangat lambatkan aku wish ? Chillex , harini baru raye ke 11 and still raye :) . Korang raye kat mane ? mestilh kampong tersyg ken ? Samelaa kalau cemtu. Tapi kalini aku nak buat post pasal dekat sekolah punye ♥
Dah lame sangat aku ta update blog , so maybe post kalini agak panjang. Siape ta nak bace sile angkat kaki dan pergi dari sini :)
Kayy. kw bagi bwk cam pegi skola. So semestinye aku bawak. dormate aku lyasyaz pon bawak. Malam tu ade pot luck *pengawas dilarang bace. Makan punye makan sampai tak hengat dunia. Asmamal pon dtg join the club. Elee, Asma malu malu konon sebab k.Mada ade skali. Aku ngn Lya pon sakat dyorg berdua tuh. wehhaa best XD
Then tanpe disangke esok tu turn K.Mada pulak kenakan aku. Dah kena dekat surau kena pegi 4AR lagi tuu kena amek gamba ngn K.Syuk♥ . So aku guna sistem kerah pakse twinny aku ikot sekali . hee.
Then, sampai sampai jee kat ats tuh duadua maluu wehhaa. Tapi best hee :) Sumpa ni first time naik blog f4. Kecut perut jugak laa. Tapi kelas dy org cantik. Tak macam kelas aku --'
The next day pulak. Aku sbg pelajar skola yg mematuhi peraturan, ak bagi cam aku dekat outsider , zati Pastu esk tu aku tanye zati dah charge kan? Rupenye dy tlupe nak kluakan dari beg. So ape lagi, snap sini snap sane sampai battery exhausted .


Kesian Husna. Wawa buli dy. actually bukan buli tapi wawa ajar husna cara memakai tudung dengan betul. haha kelakar lee SiHusna ni XD. Kte org siap rakam lg taw.

Pastu kelas Sej. Ckgu suoh pegi bilk warisan. Kesian tak aku? ni first time aku masuk situ, even dah nak 2 thn sekola. So dgn jakunnya ak amek gamba dgn piala2 yg ad kat sane :)

With Teacher Yuriza ♥

FateenNurNadjwa Malam sbelom Salam Lebaran tu , nad story psl problem dy dkat dorm aku. Bengkak kot mate dy mnangis. Kesian dy. Tapi skarang semua dah okayy :)

Kaw tengok tuu. Akibat mnangis semalaman sampai tetido kat kls. Twinny dy pon join tido sekali. Kaki Tido wehh --'

Ckgu tak msok klas pon pagi Khamis tuh . So aku, asma, amal kebas shawl nad . Pastu try lahh fesyen2 dalam toilet. Yes dlm toilet sebelah 2 Hafsah tu. Naseb baek takde upper form msok situ. hihi ;D

Asma comel ♥. Twinny akuu tu :)

Gambar ni favourite aku. Aku tukang amek gamba yee =='

Perasan tak baju kte org same ? hik hik :)


Pastu kteorg straight pegi 2h nak amek gamba. Tapi syg chegu dyorg ade dlm klass so ta dapatlah nak amek gamba sgt.
:)





Ustaz Jihadi kesygn Asma :)

Marina ngn Tasnim tade keja. Pengetua bagi ucapan dy org pegi amek gamba *cehh mcm aku tak pena pulakk :P

Tapi dyorg kire better lahh dari Asma & Mus yg kaki tidoo nii=='

Sleeping Beauty :)


AnisMiera♥bdk blog sbelah.

Asma buat aksi berani --'


Kami twinny hebad ♥

Kayy. so long this post . thanks sudi bace :)