Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Nurul Humairah Tahir ♥



Hey. harini nak crita pasal besties hebad ♥ . myra :) * winkwink comel kan ? tadi baru chat ngn dy. dy still peramah as dlu :) tapi kte org chat skejap jeh sbb abang dy lorat nak gune lappy huh =='.


Myra ingat lagi ta kte slalu pegi tusyen samesame ? pastu kaw klu blek sekola lambat stay kat rmh ak. then kte tepekik terlolong menyanyi lagu taylor swift sampai jiran rumah sebelah marah. Pastu kte amik gambar ala-ala mak datin gituu~ miss semua tu. Dulu kte selalu ta siap homework ken ? Sampai kne buat kat dpn class. Pastu kaw slalu ajar ak Science, yelah otak science kot kaw, pastu ingt ta kte bwk brg haram pi skola. pastu kne rampas dgn pengawas. Kaw punye mnangis macam hape. Pastu mak kte dtg samesame amek barang tu . hoho Lepas UPSR lah katekan.


Time choir. Sekolah kte menyanyi bersemangat gle.Stay kat sekolah sampai kol 3 ptg nak practise. Alhamdullillah kte dapat num 3 negeri . Nasyid pon same , num 2 daerah kot kalaw tak silap. Pastu tgn fatimah merah sbb ketuk kompang kuat sgt. Pastu dekat sek.Arab tu ad bdk sek mane ntah bagi bunga dkt fatimah pastu nyanyi lgu Oh Fatimah, Gadis Ayu. Haha . Sumpa lawak time tu ;)


Ingat lagi tak time nak dapat results ? Ak punyelah risau. Kaw memang dah tau dah kaw 5A .Pastu ak panic. pastu Mrs.Wee cakap ak 5A. hoho happy gle kot time tu ^__^


Last Day sek pulak kte meronda satu skola . salam smue cikgu. Amik gambar kat sume tempat pastu menangis puaspuas. Same je dgn fatima,almaz,dinie,khairiyah,syaza,intan and all. Haha. macam dah takde hari esok bagi kte ken? Yelah waktu tu ak tau yg ak x kan msok MGSS. Sekarang korang semua kat sane. Aku sorang dekat Sharodz. Tapi naseb baek Aida dgn Ain ade skali. Tu pon dy org msok lambat.


Kalau korang ade kat sini mesti lg happening kan? Lagilagi Errysha SiMulutMurai tu. Haha ingat tak time Farewell party thn lepas kat rumah ak .Satu kelas kot datang. Pastu kte menari poco-poco lah chicken dance lah. Main treasure hunt pastu malam tu ramairamai terjun swimming pool. Ouh miss sangat time tu. Malam tu Almaz and Ain stay rumah buat sleepover. Menyanyi lagu camp rock sampai pkl 3 malam pon tak tido tido lagi .


Akhir tahun lepas kte ade buat reunion kan ? Lina budak Washington tu pon ade. Kte merayau kat mp pastu karaoke lah hapelah sampai mak ak dtg amik. waktu tu ak blk awal sbb nak blk kpg.


Seriously miss those moments. Meh dok Sharodz jom :D


Okay to mgs girls kalau sesape ade terbace post ak ny please send my regrads to all. Tell them that I do MISS them so much