Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Baby TV


Feeling weird. Mummy, best naw ke baby tv tu ? apesal bebudak suke sangat? Tajuk kat info macam best tapi sekali bukak gambar burung terbang sampai setengah jam.

Truely tadi ak alihkan chanel dari baby tv ke oasis*taubat taw tanak tgk korea lagi. Yelah nak release tension jap lepas bace buku teks Sej tuh. Pastu adek menangis "kakak nak nengok tatoon kak. Mama nengok kakak ma. uwekkk " alahai minah ni. So ak as kakak yg baik ni tuka la balik baby tv tu. Tetido kot ak tengok. apelah yg best sgt? Tgk buku Sej lagi best kot

Lepas ni nak pegi ShahAlam. bebuka dgn sedara kat sane. Besok baru balik. Baju tak nila lagi. Bila aku nak study ? Exam next week. Sejarah, Bahasa Arab?

Doakan aku okayy.