Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Say haii to tangge ?



Gosh . lupe nak bagitau, Isnin haritu befday pakwe aku . ha kalau tak kenal aku tatau nak cakap ape dahh =.='. Maybe Im not the first wish happy birthday but I guess Im the first wish happy belated birthday (: *tu pon nak bangge ke weih ? haha

At last aku wish jugak daripade fans dy yg tergedik gedik tapi tak tau satu haprak pon baik takpayah kan ?

Ouh anyway . ehemehem dengan ini CikHalima ingin mengumumkan akan kehebatan cerita Playful Kiss yang diheroi oleh kekasih gelapnya*tapi putih iaitu Kim hyun joong . jengjengjeng NurFatimahAzman , kite share pakwe kan ? haha. Bengkak mate aku weih 17 jam menghadap laptop lembap ni. but it is worth anyway . aku plg suke episod 15 , yg time honeymoon tu ^_________^

*pfftt aku tutup mate tau bile dieorang KISS.kayy sumpah aku tipu hee (:

Peh dah menyimpang jauh dari tajuk neh. Kayy back to the title , SAY HAII TO TANGGE ? whath*ll? aku tak suke =.= , ngahaha besok dah balik asrama sayang. Dahle hw ak bnyk tetinggal . habis kene penggal kepala karang.

Takde lagi laptop.Takde lagi tido 10 jam.Takde lagi KBS.Takde lagi hyunjoong.Takde lagi SHINee.Takde lagi twitter .MamaAdik?

Aigooooooooooooo =_________= ottoke ?

haa. takpe kau. nanti cuti karang aku balasdendaaaam !


THE MOST IMPORTANT!



*Taeminnie I'll be missing you :'(