Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Happy Teachers Day *aku tau aku lambat.ngee.

Oush.tadi aku pergi farmasi and jumpa 'ashraf sinclair'.And dy panggil aku kakak lagi =.='.*kalau sebelumni kau bace post yg psl ERRK KAU PANGGIL AKU KAK tu baru korg faham ape yg aku mengarot ni.HAHA




kayy fine. aku tau aku lambat wish. dush,korg tau kan aku busy.masalah sini sane. haish wuteva lahh. oh ye hariguru <3 sekolah aku best gile weih . Arabic style gituu. kalau korg tengok kakak sekolah aku confirm cair. MEREKA KREATIF *credit to senior form 5.

haishh kau ni. nak sgt tengok kakak sekolah aku :/


cantikan cantikan ? haha aku taktau siape yg jadi mangsa tu. haha sorry derr:)

HARIGURUHARIGURU :)

Dohh.hariguru dekat sekolah merupakan harimurid bagi kteorg , haa manetak nye. Pose sinisana.haa yelahkan boleh bwk camera lahh katekan .

Ngee sebenaunye aku malas nak cerita.korg tgk gmbr dkt fb aku jelahh . Please inform aku yg korg ni pembaca blog aku ble add aku *adeke? :

Kayy.baaiii
Nak tgk pakwe aku dalam MISCHIEVOUS KISS dekat mysoju lagii bestt