Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


God loves her more :/

Kay . Betul cakap AinFatina , Hidupni macam roda . Harini kat atas , esok tergolek jatuh bawah kan . Sorry okay buat korang risau especially to you AinFatina . Dalam diam ad jugak yang rindu aku kan ? NadjwaRahman aku terharuuu . kay stop perasan .

Let me set the record straight story . Kan aku dalam dewan besar nak tunggu org bg ceramahkan ? . Then sedapsedap tengah conteng buku orang tetiba ada announcement name aku . Winding lenggoknya aku naik atas . Sesampai kat atas aku nampak makcik aku nenangis . Dy cakap mak aku masok spital sebab saki buah pinggang ( tapi tak rosak okayy) and my cousin dah critical suspected of dengue . Then as fast as lightning aku amek barang dekat asrama terus pegi Kl .

Sesampai kat sana aku terus tengok sedara aku yang critical tu . It's hard to explain how she was on that moment . Half an hour lepastu aku jaga mak aku pulak dekat hispital selayang (siapa nak datang marii ) . Weih mak aku sihat walafiat okay , siape cakap mak aku sakit aku pangpang karang . Then malam tu dapat call dari K. Yana cakap cousin aku tu dah meninggal . On that time we were very shocked and felt so sad and pity because she were only 32 with 3 small son . Tapi Allah lebih sayangkan Dia kan so apa boleh buat ? . Al - Fatihah

And today right now, as a righteous child , aku still dalam wad teman mak aku yang sihat walafiat neh . Doctor kata nak discharge mak aku harini tapi main lengahlengah kan pulaaak . God , thanks sangat sebab kak Ana tinggalkan broadband and lappy dia kat sini so by that I will not feel bored anymore.


Kay dah panjangsangat karangan mix aku neh .