Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


kesan makan UBAT SELSEMA

0hooooi_____,, yea aku tawu dah lame aku tak update blog, rindu aku ? erk , tak payah! dah, dah cukup perasan neh. Ok , tuan2 dan puan2 sekalian , emm *nenek + atuk kalo nak join pon boleh , hari neh aku nak cerita pasal UBAT SELSEMA . woi , tawu tak ubat selsema boleh menjadikn seseorang tuh mengantok ? paham tak ? apelagi time hujan , memang paleng arh .

so , jumaat lepas , aku mkn ubt selsema lepas solat asar then TERtidur sampai azan maghrib kau baygkn ? dah dapat bygkn ? waktu kat dorm tuh mmg takde sape lha , time tu baru pukul 6.00 , so aku pikir sempat tidur sampai pkl 6.20 ke , mcm tuh lha ,*Ngeng betul aku TERtidur sampai 7.30 , padahal 6.50 WAJIB ade kat surau asrama , tapi neh aku sorg2 dekat blog sampai aku dngar azan maghrib mcm org gila turun surau , wahh . korg baca mathurat kubra , aku sedap sedap tidur dekat dorm ae ? *KEPALA HOTAK kau , jangan nak marah aku suka suka hati ea ? aku turun lambat BERSEBAB ! ada paham?

p/s : bahasa aku kalinie ade agak kasar sebab sakit hati
and PLEASE doakn aku , next week exam !