Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


DEMAM sebab gotong royong ke sebab tak siap homework ?

weh , dari tajok neh actually aku pon tak tau nak pilih yang mane . kalau boleh pilih dua dua sumpa aku dah pilih . Sbenarnye neh time sek , kawan2 tengah belaja kau update blog yea ? sengal kau limah. korang pikir ape tuh ? aku ponteng skola ? neh kat rumah lha, aku demam , sebab tu aku online, pulak aku nak online kat sekolah tak pasalpasal kena paaangpaaang* dengan cikgu aziz .

skarang musim demam ae ? tadi doktor cakap. bukan maen lagih tadi nurse tuh , neh ubat demam 2 biji 3 kali sehari , neh ubat selsema 1 biji 3 kali sehari , yang neh pulak ubat batuk 3 kali sehari , antibiotik 3 kali sehari , sakit tekak 3 kali sehari , whoa, banyak sangat tuh cik kak oi. bukan tuh yang aku harapkanya oi , muka tebal nak mintak mc sebenarny . sehari pon jadi lha , kan doktor (:

cakap pasal gotong royong neh , hari sabtu harituh , sekolah ade buat gotong royong perdana , kelas aku dapat kawasan sekitar taman blok F + kolam sebelah . waktu bersihkn kolam tuh ade bangkai labi labi . straight lepastu aku demam panas weh . sayang gile binatang tuh , dah lha tinggal sekor , comel pulak tuh .

dah lha , malas aku nak ingat lagi pasal neh , karang demam aku tak baik .