Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


erk , random please

dohh , post kalini memang takde tajok , HAHA , B to the O to the RING BORING! , alala , actually sekarang suppose to do ICTL , memang pakai computer laa , then curicuri buka fb , blogwalking ,bebelbebel sekejap dekat twitter , ini pon mama tak nampak kott, kalao nampak habes kena cincang 44 kali . Mama dah taak bagi buka internet lgy :'( , ouh no.. biar tak ade makanan jangan tak ade internet.. eceh , bule ke ko tahan Limah ? , bukan ko kuad makan ke ? haha ye laa .

oh yee , pasal makanan,makanan ni , kne kena amalkan gaya hidup sehad taw! biar pemakanan kita seimbang , jgn makan banyakbanyak sampai obes atau taak makan sampai jadi keding , nanti sakitt and banyak gle penyakit buleh dapat , teringat teacher Lila ajar pjk rabu lepas , memang best . walaopun halima mmg ta ngam ngn subjek ni tapi sejak teacher ajar rasa mcm minat pulak , tapi teacher ajar sampai dua minggu jep sebab ad masaalah kesihatan siked.

takoot.takoot , tawu taak sekarang kanser serviks adalah pembunuh utama dalam gologan hawa! , naseb baek kerajaan buad suntikan HPV untuk semua form 1 dgn free , erk tapi batch halima la first year , first year jadi bahan experiment , hoho takot jugak wok kalao ad kesan sampingan bile besa2 nanti , ya Allah tolonglah lindungi hambamu ini . Aminn

form 1 tahun ny , padan muke korg kena suntik , hahaah c(: , tapi halima lagi sekali beluum kena , taaak silap bulan enam kot =.=' , owh tangan mulai sejukk

ahaa , pasal tangan sejuk ny , nak seboksebok story jugak waktu BAK tadi , waktu ustaz Jihadi , woahh tangan halima bukan maen sejukk lagi , kelas yg sepanas-panas alam tu pun bule jadi mcm dekat Antartika dah , mane taak nye, salah sikid kena mara , kena rotan , dah la halima blurr sikid kalao ustaz ajar sbb taak phm , ye lha ustaz taak ckp melayu sepatah haram pun . so kamus prepare dlm kepala , bukan ats meja! kalao selak sikid kamus waktu ustaz ajar taak pasalpasal kne mara ! haha , anishusna kena aim dgn ustaz , sian dy tgn dy jadi beku kalao waktu BAK , nangesnanges taw dy , sian taw , tapi mesti ad pengajaran kan , mane tawu lepas niey dy jd buda yg plg terer BAK , siapa tahu ?

okayokay naak sambung buad ICTL mama daah pandaangpandaaang