Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


wedding abg Zaim , Kelantan

hello stalkers , uwaah , lame rasenye tida open ini belog ( tiga hari je padahal ) , hek hek , biasalaa , buda BAIK , mane bule thn ta picit itu keyboard lame-lame , har har har..

firstly , post kalini maybe panjang skit , so kalau tanak bace tape , tiada paksaan :)),wokeh , back to the title , aisyh buda ni , asek jalan2 aje , ta reti ape na dudok rumah jadi gadis melayu kedua terakhir ? huh , cancel jadi calon menantu
sebenarnye , ni kali kedua pegi Kelantan tahun ni , bile pegi kelantan sebelum ni Limah? naik ape pegi sane? saba2 I tawu I femes , ta pyh terburu-buru ,(wah terPERASAN sudaa*) first skali pegi Klantan bulan lepas yee , naik aeroplane...

so , second time ni naik kete api , sian taw baru second time na naik kete api ,first time un waktu 3-4 tahun , mle2 nak naik uh , bukan maen eksaited lagi , snap sini rakam sana , macam buda terencat punn adelaa

ni buktinye , dalam kreta


sian adek jadi mangse kakak posing , kah3 , tu bukannye ape , flash camera , mata baby mane bule thn flash 0_0 , sorry sayang :P



ni masa nak tunggu train , tengoklah si photogenic tuh ,haha :))



wokeyh , stelah sejam lebih menunggu , tiba saat2 yg dinanti-nantikan , TRAIN sampai :P , ngehehe , ini dy katil halima , katil atas:) , woowoo , sejuk dy genting pon kalah wok!



like mother like daughter



astagfirullah! , sapelah yg dok katil atas tu,,mak mertua ? jgn salah sangke ! ni semua salah HALIMA bukan salah saya(!)

wokeh dah sampai pon Kelantan <3


ni mase akad nikah , malam first stay kat sana



while waiting pengantin bersiap nak gerak , snap pict dolu dgn sedara yg gilak2 ni



bagai pinang dibelah dua <3



ini dy vespa kegemaran , kwn abg zaim yg bawak ni , jarang taw nak jumpe ni kat Mlaka , so take pict ni senyap2 ! shhhhhh (!)



lepas penat makan2 , kte lending skejap yee hanna khaira? , hanna hanna , awakni comel sangatla , beruntung saye dapat adik mcm awak :) , tapi satu jep , jgn noty2 lagi oke? kalo tak kakak ta nak syg lagi:D

okay then , till hand meet keyboard again , and kalao halima malas nak update blog dlm mase 2010 ni maseh tak terlambat lah nak wish happy new year kat korang ! buang yang keruh amek yang jernih , harini lebih elok dari semalam , lusa lebih baik dari harini , and kalao ade tersalah ckp , tertiru2 sorry banget okay ! kosong kosong taw! bubbye =)