Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


A Day with my dearest friends =)

hye blogger =)
today is Friday , usually org lelaki pegi masjid Solat Jumaat, the teenage girls pegi enjoy , like what us did :)) , nak sangat jumpa kwn2 lme , especially budak Washington, LINA <3



ahaha :) , yg specky tu la Lina , comel kn? dy dah tinggi tau sekarang ! baju putih tu pulak Afdhaliah , eyt dia perempuan bukan lelaki ok! yg bertudung tepi skali ni pula name dy myra <3 , sweet jea kan ?



peluk & peluk , nanti budak tuh dah balik US =.='



jalan , jalan punya jalan sampai tak ingat aku kat belakang yerp ? haha :))



lepas jalan2 , kte org pegi main game , umm ape name tempat tu eh ? alamak lupe daa ? ape ek myra ? , NAHH , lupekan :P



haha , yg ni sumpa lawak XD , ntah mane sesat mamat tuh , tetiba nak amik gamba ngn Lina , huk3 , saba Line , HAHA :D



lpas penat jalan-jalan , berkaraoke lah pulaak , nyanyi lgu unfaithful , girlfriend nan wind it up , memang sume lagu2 lapok , huh ta modern langsung (cewaahhh*)



lepas melalak puas puas dalam bilik kecik ta de udara tuh , kte org jalan tgk brg , ade satu insiden nihh , dalam kedai roxy , halima + lina snap pict ngn patung tetiba org kedai (penjaga) kata tak boleh bergambar ~! , huh kalau ta buleh tu ckp la awl2 , letak sign ke , huh tak ke malu dibuatnya +.+



emm , lawa beg cik myra ~! hehe :)) , pict ni di snap waktu saat2 terakhir, adoy jiwang la pulakk , on the way nak balik tu , terserempak ngn MGS1 group , haha bgos sgt laa tu , MGS1 and MGS2 dalam DP, bilangan org yg sama , waktu yg sama , tarikh yg sama , alalala semua same laa ~!

KAWAN halima takkan lupe saat manis kte bersama okay :))
ntok Lina , kalau ade free time dtg Malaysia lgi okay :))

aww , tacing la pulakk , na nangis laa camni :'(