Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


Cousin @ Melaka

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5550852033667162002" />


hello blogger,
Sabtu lepas, ramai cousin, nephew and niece dtg kat rumah.Then, malam tu kami ber-bbq dekat swimming pool area. best sangat. Mama + Ummi(aunty Izan) masak sedap sesangat.Punya lha berselera kte org mkn sampai x ingat dunia.Banyak sangat makanan sampai tak terhabis.Then, ble dah habis makan most of them terjun kat swimmingpool.haha..mama pun join sekali,tapi kalini bkn bdk2 ramai swimming tapi mak + ayh budak2 yg ramai.haha,B3K hebad :).Then pagi ahad uh mama beli makanan dkat gerai nasi lemak yg sedap sgt. haha, tataw nama warong tu apa..(sorry macik nasi lemak).Tengah hari tu pulak most of them dah balik KL.Yang tinggal cme yayan,ira,azib and alan.Shafiq,sakinah and shazwan dtg hari Isnin tapi dy org stay dkt hotel.Mcm2 yg kte org buat,rutin harian kami tak pernah ketinggalan swimming , tgk dvd cerita hantu, and main at tmn permainan belakang rmh (jadi bebudak sekejap)..haha last night pulak kte org tgk wayang HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH. best sesangat. nak terburai isi perut tawu!.Mcm nak pecah panggung semua org gelak2.hoho,tapi siyes best sangat. Mmmg patut masok paper.Should watch it.


tengok movie ni okay?
0kay then, da penad.bubbye ;D