Halima says;
Big Smile Please

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Kata-kata seperti ubat. Bermanfaat ketika sedikit dan membunuh jika berlebihan :D


Bigfoots!

sunshine(s)


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Your Name
Others:   


CUTI RAYA CINA

pantai remis



bibik n adik menikmati angin there




aksi brani bibik bagi monyet mknn

bukit melawati...................



nak naik ke BKT MELAWATI ,SELANGOR
Mcm org lain juga,kami pun nak brcuti.....Kali nie kte org cuti kat Selangor.........
Actuallynye........kte org balik kampung kat Ijok,Selangor.........waktu on the way dri Melaka nak kesana plak mama plan nak gi Bukit Melawati untuk tgk monyet and pergi pantai Remis.
So.........kte org pown stuju.....kte org dok kat kmpg slame 4 hari 3 mlm..waktu hari ke 3 tu laa kte org pergi tgk ni smue....
Waktu gi Bukit Melawati tu mama n nenek x naik ats.......mereka tunggu dkat kereta sahaja sbsb mereka penat...jadi,yg naik kat atas tu cme ha5,adek,ain,bibik n bik Yah..
so,waktu dah smpay kt atas tuh.... bnyk sgt monkey serbu kami sbb bibik bwk makanan..jadi bibik pown bagi la monyet2 tuhh kcg pnjg........ha5 pow x sangka laa bibik brani.......pastu dye kate dye dah byase bagi 'KAWAN' dye mkn..........hahaha............ain apelagi...........waktu dye nmpk moyet2 tu........dye lompat-lompat ketakutan.........tapi adek suke tgk monyet2 tuhh.............dye boley ketawakn ain terlompat-lompat?????
Kat pantai Remis plak....kami menikmati keindahan alam dgn Ice blended and pisang goreng....hehehe.....ain plak main lyg-lyg cam bebudak....tapi mmg best la prcutian kami kali nie............mama kate nk bwk kte org lagi pergi sane................
Okayylaa.............sampay c-nie jelaa............bubbye~